VGM -Sp. Mopertingen 1-1

VGM heeft zaterdagavond thuis gelijkgespeeld tegen Spouwen-Mopertingen. Voor rust miste de thuisploeg kansen langs Huysmans, Vandecauter en Heymans. Halfweg de 2de helft werd een bezoeker uitgesloten na fout op Vandervee. Na een luckygoal van Zwaer werd het 0-1, maar na strafschop zette Heymans de 1-1 op het bord. Spouwen-Mopertingen voelde zich na de lichte strafschop bekocht. Dat zorgde voor frustratie bij de spelers en Zwaer kreeg dan ook nog rood na afloop. Ook in de catacomben bleef het nog een tijdje onrustig bij de bezoekers. Eerste achtervolger in de stand Faymonville heeft zaterdagavond zijn wedstrijd gewonnen tegen Malmundaria met 4-0. Op zondag 11 oktober speelt VGM een uit tegen Malmundaria. Ook deze wedstrijd is live te volgen vanaf 15u. bij Geel FM, de officiële radio van VGM. (Foto Karl Van Ingelgom)