VGM verliest thuis van Koksijde

Zaterdagavond heeft VGM op eigen veld nipt de duimen moeten leggen tegen Koksijde. De topper eindigde op 2-3. In de 2de minuut had bezoeker Sene Papa al voor de 0-1 gezorgd. De thuisploeg had even tijd nodig om de organisatie op peil te krijgen. Na 20 minuten lukte Van Aerschot de gelijkmaker. Na de pauze kon de partij alle kanten uit. Ternier buitte echter een fout van de VGM-verdediging uit. VGM moest risico´s nemen en opnieuw Ternier benutte de ruimte om de 1-3 op het bord te brengen. Verder dan de aansluitingstreffer van Van De Cauter geraakte VGM niet. Hierdoor komt Koksijde voorlopig mee aan de leiding met Eendracht Aalst. Beide ploegen hebben 1 punt meer dan VGM. Volgende zaterdag wordt er uit gespeeld tegen Oudenaarde. Ook deze wedstrijd is live te volgen bij Geel FM en dit in VGM Live vanaf 19u.