Bewoonster ’t Peperstraatje zorgt voor agendapunt gemeenteraad

Sarah Kersemans verzamelde genoeg handtekeningen om zelf een agendapunt te laten plaatsen voor de gemeenteraad van aanstaande maandag. Een primeur in Geel. Zij dringt aan op de aanpak van verkeersoverlast waaronder het laden en lossen van goederen voor handelszaken in ’t Peperstraatje en het te snel rijden. Dat is de korte verbindingsweg tussen de hoek Pas met de Markt en Kameinestraat.

Daarnaast kaart de bewoonster in haar dossier ook nog lawaaihinder van het laden en lossen van goederen voor handelszaken en algemene netheid aan. De stadsdiensten gaven al advies aan het schepencollege over wat al dan niet mogelijk is. Sarah Kersemans verzamelde 478 handtekeningen. Inwoners van Geel kunnen al zeven jaar zelf een punt op de agenda van de gemeenteraad plaatsen. Maar dan moeten ze zo’n 300 handtekeningen verzamelen. Dit onderwerp en al de andere agendapunten van de gemeenteraad van volgende week maandag kan je hier nalezen.