Dierenpark St Jozefinstituut open

Vrijdagavond opende officieel de volledige vernieuwde dierenpark van de richting dierenzorg van het departement landbouw van het St-Jozefinstituut. De Geelse school kreeg steun van onder meer het Europees fonds voor plattelandsontwikkeling en de provincie Antwerpen. Al 92 jaar bestaat het landbouwonderwijs in het secundair onderwijs in Geel. De landbouwschool was jarenlang gevestigd in het college.  Het Sint-Aloysiusinstituut werd omgevormd tot een school voor de eerste graad. Het studiegebied Land-en tuinbouw werd daarom 6 jaar geleden verder uitgebouwd in het Sint-Jozefinstituut in de Technische Schoolstraat. De nieuwe praktijkaccommodatie in de Technische Schoolstraat was een echte noodzaak geworden. Het nieuwe dierenpark kan je bereiken via de ingang van de Stationsstraat. Parkeren is ook mogelijk in de Technische Schoolstraat.