Geen garantie voor ontploft zwembad in tuin Larum

Volgens de leverancier van het zwembad van Rudi Meylemans uit Larum valt het defect niet onder de garantieregeling. Dat schrijft de krant Het Laatste Nieuws. Vorige week zorgde een lek ervoor dat het zwembad openbarstte en leegliep. Het metalen binnengedeelte van het zwembad begon te roesten. Met een knal barstte he zwembad open waardoor 25.000 liter water in de tuin liep. Meylemans gaat niet akkoord met de reactie van de leverancier en hij stelde een eigen gedetailleerd technisch verslag op, die is gestuurd naar de lokale verdeler, de overkoepelende verdeler en naar de Spaanse fabrikant. Hij betaalde 5000 euro voor zijn zwembad en was nog maar drie jaar in gebruik, toen het openbarstte. Meylemans wilt een financiële compensatie, maar hij wilt vooral wijzen op de gevaren van de constructie.