Fabrikant ontploft zwembad komt met compensatie

De fabrikant van het zwembad van Rudi Meylemans uit Larum wil enkele materialen van het zwembad schenken aan de man. Een lek aan zijn zwembad zorgde er in september voor dat het metalen binnengedeelte begon te roesten. Het zwembad begaf het uiteindelijk door de grote druk van het water dat met een knal openscheurde. De firma liet eerder al weten dat de schade niet onder de normale garantie viel, maar als geste wil ze wel zorgen voor een nieuwe metalen binnenwand en een deel van de beschadigde houten constructie. De rest moet Meylemans zelf nog vergoeden. De man is niet van plan om het zwembad opnieuw in elkaar te steken. Hij wil niet het risico lopen dat het opnieuw openscheurt en dat er dan wel iemand in het zwembad of in de buurt is. Hij zag liever een financiële vergoeding en hoopt dat het dossier bij de verzekering nog iets oplevert.