Werkzaamheden Rozendaal

Vanaf morgen tot en met vrijdag 7 november wordt er gewerkt in Rozendaal. Tijdens de werken is een omleiding van kracht. De aannemer zal op de Rozendaal de klinkers in de rijweg herleggen en dit tussen Antwerpsedries en Gansakker waardoor doorgang niet mogelijk is. Bewoners binnen de werkzone, die geen bewonerskaart hebben, kunnen een tijdelijke parkeerkaart komen afhalen op het stadhuis bij de Infocel technische diensten.

Om de omleiding zo vlot mogelijk te garanderen wordt in de Kanunnikkenblok enkelrichting ingevoerd en is voor het overige verkeer volgende omleiding voorzien:

– Komende van het station via de Antwerpsedries, Kanunnikenblok naar Gansakker en terug op Rozendaal

– Komende van Gansakker richting station via Nieuwstraat, Stationstraat naar het treinstation.

Binnen de werkzone geldt een parkeerverbod. Tegelijkertijd zal ook het putdeksel ter hoogte van nr 66 in Rozendaal hersteld worden. Verkeershinder wordt verwacht, maar verkeer blijft mogelijk via de parkeerstrook.