Willems-Diels komt met mobiele badkamer

Het bedrijf Willems-Diels uit Balen ontwierp een mobiele badkamer. Een uniek concept in de regio. Want badkamerrenovaties brengen vaak onnodige stress en beperkingen met zich mee. Zo kan de klant ook tijdens werkzaamheden ongestoord verder genieten van het nodige badkamercomfort. Zaakvoerster Anja Willems vertelt dat ze merken dat mensen vaak renovatiewerken op de lange baan schuiven, uit angst voor vervelende breekwerken. Dat geldt ook zo voor badkamers, want niemand wil graan enkele dagen of weken zonder douche of bad zitten. Daarom is men bij Willems-Diels op zoek gegaan naar een manier om werkzaamheden aan badkamers zo aangenaam mogelijk te maken voor de klant.

Anja vertelt dat ze zo op het idee kwamen om een mobiele badkamer te ontwerpen, die men vanaf een bepaald budget gratis ter beschikking stelt. We bieden onze klant tijdens de werkzaamheden een grote aanhangwagen aan van zo’n 10 m², die volledig is omgebouwd tot een mobiele, luxueuze badkamer, voorzien van de laatste snufjes. We willen hen zo kennis laten maken met de meest recente technieken en producten.

Het interieur bestaat uit een bad, inloopdouche, wastafel en een toilet met sproeier van het Geberit AquaClean productgamma. Deze sproeier zorgt ervoor dat je onderlichaam niet moet worden gereinigd met toiletpapier, maar eenvoudig en huidvriendelijk met warm water. Een methode die vandaag de dag nog niet is ingeburgerd, maar die beschouwd wordt als de hygiënestandaard van morgen, gaat Anja Willems verder.

De mobiele badkamer biedt een extra, unieke en aangename service aan onze klant, maar is tegelijkertijd ook voordelig voor onze vakmensen. Terwijl de klant kan genieten van modern badkamercomfort, kunnen onze mensen ongestoord verder werken aan de nieuwe badkamer. Want ons hoofdoel blijft om de klant zijn droombadkamer te realiseren.