AWV waarschuwt voor gladde wegen

Het Agentschap Wegen en Verkeer waarschuwt opnieuw voor kans op gladheid op de weg in de nacht van maandag naar dinsdag en dinsdagochtend. Een neerslagzone trekt over het land met regen en winterse neerslag. Dit kan in combinatie met negatieve temperaturen zorgen voor gladde wegen. De strooidiensten van het Agentschap Wegen en Verkeer houden de situatie op de weg nauwlettend in de gaten en rijden uit als het nodig is. Ook wordt opgeroepen om de rijstijl aan te passen aan de situatie op de weg. Maandagochtend zorgde spekgladde wegen in onz stad voor een overrompeling op de spoeddienst van het AZ St-Dimpna. Op de facebookpagina van de studentenagent stond een bericht dat de strooidiensten van de stad niet waren uitgereden. Voor de meeste slachtoffers bleef het bij enkele flinke schaafwonden en kneuzingen.