Unizo bedankt werkwilligen met wafels en chocomelk

Unizo vindt het onbegrijpelijk dat de vakbonden de fly over afsloten voor alle verkeer. De regio Turnhout kent sinds 2010 een stijging van meer dan 21% aan werklozen. Een verkeerd signaal zegt men bij Unizo. Want uitgerekend in de Kempen spannen burgemeesters, werkgevers -en werknemersorganisaties zich in om via het regionaal sociaaleconomisch overlegcomité RESOC Kempen een streekpact 2013-2018 te activeren als toekomstvisie van onze regio.

Volgens Unizo staan de buitenproportionele acties van de vakbonden dan ook haaks op hun gehechtheid aan dit overlegcomité. Unizo koos er dan ook voor om enkele bedrijven in de onmiddellijke buurt van Geel-West te bedanken met gratis wafels en chocomelk voor alle werknemers en klanten die de stakingspiketten trotseerden.