Reconstructie moord Korte Elzenstraat

In de Korte Elzenstraat is woensdagochtend de reconstructie gehouden van de moord op een vrouw van 35 door haar ex-vriend, bijna een maand geleden. De speurders wilden van de verdachte, een man van 43 uit Grobbendonk horen en zien wat er die avond precies gebeurde. De plaats van de moord en ook van de reconstructie werd goed afgeschermd.

De man bekende de feiten bij het eerste verhoor bij de politie. Hij zou zijn ex-vriendin met een stomp voorwerp verschillende keren op haar hoofd hebben geslagen, na een hoogoplopende ruzie. De reconstructie moet één en ander duidelijk maken van wat er die avond zich afspeelde. Bij de reconstructie zijn de advocaten van de verschillende partijen aanwezig.

Advocaat Jef Vermassen vertegenwoordigt de vader van het slachtoffer. De advocate van de verdachte laat weten dat haar cliënt goed meewerkte aan de wedersamenstelling. Morgen verschijnt de man opnieuw voor de raadkamer, die moet beslissen over de verlenging van zijn aanhouding.