Webstore.be genomineerd in categorie beste webwinkel

De online webwinkel Webstore.be van Elektronica en IT bedrijf Van Roey ICT Group is genomineerd in de categorie beste webwinkel van België. De wedstrijd maakt deel uit van de prestigieuze Tweaker awards 2015, uitgereikt door de website Tweakers, dat met 3,7 miljoen bezoekers per maand het grootste consumentenplatform inzake elektronica is in Nederland. 

Consumenten kunnen nog tot en met 16 januari hun stem uitbrengen op allerlei elektronicaproducten zoals tablets of fototoestellen, maar ook op webwinkels.  Van Roey heeft naast de webwinkel ook een ­’echte’ winkel in Geel. Met Webstore.be heeft het zich in een soort strijd van David tegen Goliath geworpen, want andere genomineerden zijn bekende onlinewinkels als Bol, Coolblue en Media Markt. Shopmanager Tom Hufkens zegt dat ze de nominatie zien als een bekroning voor hun webwinkel. ‘Naast de verkoop en herstelling van computers en elektronica in onze  winkel, zetten we sinds twee jaar ook resoluut in op de online verkoop van ­producten en diensten.’ De ­uitslag volgt op 5 februari.