Kasterlee

Kasterlee viert 11 juli op grasveld jeugdhuis JeTi

Ter gelegenheid van 11 juli viert Kasterlee feest op het grasveld aan jeugdhuis JeTi in Tielen. De gemeente trakteert de inwoners op optredens, animatie en geluidsarm vuurwerk. De festiviteiten starten donderdag om 18u00 met Dansbaar Kinderdisco. Om 19u45 gaan Cliff Willy & Zijn Podiumboys van start met hun humoristische muzikale act. Als laatste geeft ook Swizzle vanaf 21u45 het beste van zichzelf.

Afsluiten doet Kasterlee net zoals vorig jaar met een geluidsarm vuurwerk. Ook is er randanimatie voorzien met ondermeer springkastelen en kan iedereen een karikatuur van zichzelf laten maken door lokaal talent Jasper Vandecruys. Kasterlee vraagt aan de inwoners om donderdag zoveel mogelijk met de fiets naar Tielen te rijden. Auto’s kunnen geparkeerd worden op de Belgacomparking.