maandag, 21 januari 2019 10:42

Fietsen Wildiers opent nieuwe vestiging in de Nieuwstraat

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Fietsen Wildiers opent nieuwe vestiging in de Nieuwstraat Fietsen Wildiers

Fietsen Wildiers opent op 25 januari een gloednieuwe vestiging in de Geelse Nieuwstraat in de voormalige Pedico winkel. Voor dit jaar kijkt Fietsen Wildiers oostwaarts met een duidelijke focus op uitbreiding naar de Kempen. Zaakvoerder Tim Wildiers zegt dat de nieuwe vestiging kadert in hun plannen om in de brede Antwerps-Kempische regio service te kunnen aanbieden aan hun klanten, zowel particulieren als bedrijven.

Dat het engagement van Fietsen Wildiers ten aanzien van de Kempen oprecht is, blijkt ook uit de interne reorganisatie van het bedrijf. Eerder dit jaar kochten Peter Hermans en Kris Voet, in de Kempen gekend als de tandem achter de voormalige Garage Hermans te Herentals, zich in als medevennoot bij Fietsen Wildiers. Volgens Peter Hermans staat voor alsmaar meer werknemers fietsleaasing bovenaan het verlanglijstje. Ook vanuit de autosector was men niet blind voor de mooie groeicijfers die de fietssector jaar na jaar laat optekenen. Na een grondige marktverkenning besloten Hermans en Voet om in zee te gaan Fietsen Wildiers. Volgens het Kempense duo lag de groeistrategie van het bedrijf volledig in de lijn met hun ideeën en ze voelden zich meteen thuis in de familiale maar zeer professionele bedrijfssfeer. Daarbovenop beschouwt men er de fiets als een volwaardig mobiliteitsalternatief en dat is te merken aan het zeer uitgebreid gamma van kwaliteitsmerken.

Voor haar nieuwe Kempense uitvalsbasis koos Wildiers voor een 900m²-grote handelszaak in de Nieuwstraat 88. Volgens Operations Manager Kris is de keuze voor Geel een goede. Want Geel is niet alleen de op één na grootste stad in de regio, het is ideaal gelegen in de driehoek Turnhout-Mol-Herentals. Het bedrijf zelf gelooft enorm in de heropleving van de Nieuwstraat. Leegstand is een fenomeen in Vlaanderen maar men merkt dat de klant nog altijd heel veel waarde hecht aan persoonlijk contact en advies op maat. Fietsen Wildiers wilt hier op inspelen. Zij verkiezen een fysieke showroom bovenop een webshop. Al kunnen de klanten de zaak natuurlijk ook online en op de sociale media kanalen terugvinden.

Voor Fietsen Wildiers uit Kapellen is het de derde vestiging in de provincie Antwerpen na de opening van haar tweede vestiging in Zwijndrecht een jaar geleden.

Lees 993 keer Laatst aangepast op maandag, 21 januari 2019 10:46