Vermiste Meerhoutenaar na 2 maanden gezond en wel terecht

De man van 42 uit Meerhout die twee maanden geleden als vermist was opgegeven, is terecht. Christophe De Greef werd in goede gezondheid teruggevonden.

De man had op zondag 11 september zijn verblijfplaats in Meerhout verlaten, sindsdien ontbrak elk spoor van hem.

Donderdag 17 november liet de federale politie weten dat Christophe De Greef is teruggevonden, in goede gezondheid.

Gekantelde truck verspert oprit E313

Eens de truck getakeld was, mocht het verkeer weer de afrit gebruiken. De oprit bleef nog een tijdje toe.

Een grote werfvrachtwagen geladen met zand wilde donderdagochtend rond 7u vanop de Nieuwe Baan de oprit naar de E313 in Geel-Oost (Laakdal) nemen, maar bij de draaibeweging kwam de truck op zijn zijkant op de oprit terecht. Om het voertuig te kunnen takelen, moest zowel de op- als afrit Geel-Oost in de richting van Limburg worden afgesloten. Die operatie nam samen met het verwijderen van de grond op de rijbaan en in de berm ongeveer drie uur in beslag. De trucker liep bij het ongeval lichte verwondingen op.

Samen studeren in de raadszaal in Kasterlee

Raadzaal gemeentehuis Kasterlee

Studenten in Kasterlee kunnen nog tot 24 januari terecht in vier blokpunten. Zowel de drie bibliotheken als de raadzaal van het gemeentehuis worden opgesteld om te blokken. Alle studenten zijn welkom en het gemeentebestuur voorziet een gezonde snack en water. Volgens de gemeente heeft samen studeren verschillende voordelen. Je kan elkaar vragen stellen, je motiveert elkaar en je werkt vaak beter omdat zien leren doet leren. Het enige wat men vraagt, is dat studenten respect voor elkaar hebben en dat er rust in de studieruimte is.

Minstens 2500 euro voor vzw Help Brandwonden Kids

Leerlingen vijfde restaurant en keuken

Zestien leerlingen van het vijfde jaar Restaurant en Keuken van St-Jozef Geel serveerden ‘Het warmste stoofvlees met frietjes in het kader van de warmste week. De zelfbediening van de school was tijdens de twee shiften helemaal uitverkocht.

© Kogeka

In totaal kwamen zo’n 255 mensen genieten van de kookkunsten van de leerlingen. Nu al is de opbrengst 2.500 euro, maar de inkomsten van het drinken moet er nog bijgeteld worden. De opbrengst gaat naar de Molse vzw Help Brandwonden Kids.