vrijdag, 08 februari 2019 10:41

Een blik achter de schermen van IOK Afvalbeheer met “Schoon volk” op TV PLUS

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Een blik achter de schermen van IOK Afvalbeheer met “Schoon volk” op TV PLUS RTV - TV PLUS

Vanaf zaterdag 9 februari kan je meekijken achter de schermen van IOK Afvalbeheer op TV PLUS. Bij IOK afvalbeheer zijn ze iedere dag in de week in de weer voor het afval van een half miljoen Kempenaren.

De komende 12 weken wordt de reeks "Schoon volk" uitgezonden bij TV PLUS, het lifestyle en infotainment merk van de regionale televisiezender RTV. Men geeft een stem aan wel 220 ophalers/chauffeurs en 72 recyclageparkwachters. "Meer uit minder afval" vat dit perfect samen. De Kempenaren hebben al jaren de laagste restafvalcijfers in Vlaanderen en mogen zich echte sorteerkampioenen noemen. Niet alleen het belang van juist sorteren maar ook aandacht voor verkeersveiligheid komt aan bod, alsook het reilen en zeilen op een recyclagepark, de rol van de afvalsteward, de recyclage van PMD en GFT.

Met deze reeks hopen ze bij IOK Afvalbeheer bij de kijkers begrip en respect te creëren voor het beroep van afvalophaler en recyclageparkwachter. "Schoon volk" is vanaf zaterdag 9 februari te zien om 10u00 en op zondag om 18u00. Herhalingen krijg je op maandag, woensdag en vrijdag en ook op de website van tvplus.

Lees 201 keer