dinsdag, 03 september 2019 16:13

Derde Meerhoutse streekproductenmarkt

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Streekproductenmarkt Meerhout 2018 Streekproductenmarkt Meerhout 2018 Facebook

Het grasplein achter het Meerhoutse gemeentehuis wordt op zondag 8 september omgetoverd tot een gezellige streekproductenmarkt met lekkers uit de regio. Na de succesvolle vorige jaren bieden dit jaar een twintigtal standhouders diverse producten aan. Een greep uit het aanbod: groenten, fruit, brood, koekjes, chocolade, zuivel, ijsjes, streekbieren, confituur, artisanale kroketten, pizza, zelf gemaakte handtassen, Kempense saffraan, honing, fairtrade producten, en verschillende zelf gemaakte spulletjes voor goede doelen.   

De streekproductenmarkt is een initiatief van de trekkersgroep FairTradeGemeente, in samenwerking met de werkgroep MOS en het gemeentebestuur van Meerhout. Zij willen hiermee de consumptie en de productie van duurzame producten uit eigen streek promoten en aantonen dat Meerhout de titel FairTradeGemeente waardig is. Tijdens de markt zijn enkele optredens gepland en er is een springkasteel voor de kleinsten. Op het gezellig openluchtterras kan je genieten van een fris streekbiertje en een lekkere hap met een streepje muziek.  

De streekproductenmarkt vindt plaats op 8 september 2019 van 10u00 tot 17u00 op het grasplein achter het gemeentehuis. De toegang is gratis.

Lees 133 keer