donderdag, 19 september 2019 16:25

Verkeershinder Oevelseweg Olen vanaf 23 september

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Vanaf 23 september worden herstellingswerken uitgevoerd aan het voetpad ter hoogte van de Oevelseweg in Olen, aan de kant van de oneven huisnummers. De werken verlopen in verschillende fases en brengen tijdelijk hinder met zich mee. Het einde is voorzien rond 15 november.
Tijdens de eerste fase werkt men ter hoogte van het kruispunt met Geelseweg in de richting van Krentzen. Er geldt gedurende deze periode enkelrichting komende van O.-L.-V.-Olen in de richting van Geelseweg. Dit omwille van de verkeerslichten in de onmiddellijke omgeving.

Verkeer dat tijdens de eerste werkfase vanaf Geelseweg richting O.-L.-V.-Olen wil rijden volgt de omleiding via Gerheiden, Gestelstraat, Watertorenstraat en Kasteelstraat.

Gedurende de tweede fase, wanneer er gewerkt wordt voorbij het kruispunt met Krentzen (meer richting O.-L.-V.-Olen), is er een beurtelingse doorgang. De werkzones hebben een maximale lengte van 30 meter. Fietsers kunnen te allen tijde door. Zij kunnen ter hoogte van het afgesloten gedeelte veilig gebruikmaken van de rijweg om vervolgens terug aansluiting te vinden op het fietspad.

De bewoners in de werkzone ontvangen een bewonersbrief.

Lees 65 keer