vrijdag, 08 november 2019 11:26

Nieuw provinciaal bestuur Sp.a staat dicht bij lokale afdelingen

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Thijs Verbeurgt Thijs Verbeurgt Facebook

Op haar provinciaal congres verkoos sp.a provincie Antwerpen donderdagavond een nieuwe provinciaal voorzitter. De ploeg rond Mechels fractieleider Thijs Verbeurgt haalde een unanieme meerderheid en krijgt hiermee het mandaat om de provinciale werking de komende jaren in goede banen te leiden. Er traden dit keer geen verschillende kandidaten voor het voorzitterschap naar voor maar wel een team dat gezamenlijk de leiding wil opnemen.

Met Thijs Verbeurgt uit Mechelen als voorzitter, Fauzaya Tahlaoui uit Antwerpen als ondervoorzitter en daarnaast ook Gitta Vanpeborgh uit Mortsel, Tomas Sergooris uit Mol en Stephanie Vanden Eede uit Schoten, krijgt sp.a provincie Antwerpen een team aan het hoofd dat de diverse regio’s en niveaus binnen de partij verenigt. 

Afbeelding kan het volgende bevatten: 9 mensen, lachende mensen, staande mensen

© Facebook

De nieuwe ploeg wil onder de slogan “Waarmee kunnen wij u van dienst zijn”, de ondersteuning van lokale afdelingen versterken. Opvallend is dat er geen nationale kopstukken in het nieuwe team zitten en dat is een bewuste keuze. Want het team bestaat uit mensen die lokaal heel hard aan de kar trekken, aldus de nieuwe Sp.a provinciale voorzitter Thijs Verbeurgt.

Lees 61 keer Laatst aangepast op vrijdag, 08 november 2019 11:41