GeelFM Media

Afrit ’21 – 31 december 2021

Van Geel & Gasten – 15 september 2019

Op zondag 15 september was er de eerste uitzending van Van Geel & Gasten, live vanuit cultuurcafé De Werft. Je kan hier de verschillende onderwerpen die aan bod kwamen herbeluisteren.

 Jens Van Akeleyen had het over de actie van de Fietsersbond.
{mp3}vangeelengasten/actiefietsersbond{/mp3}

Marlon Pareijn schepen van mobiliteit, fietsbeleid & onderwijs, Jens Van Akeleyen van de Fietsersbond en Dirk Van Aerschot, korpschef van de politiezone Geel-Laakdal-Meerhout hadden het over verkeersveiligheid rond schoolomgevingen.
{mp3}vangeelengasten/mobiliteitschoolomgevingen{/mp3}

Roel Tulleneers kwam het nieuwe cultureel seizoen in CC De Werft toelichten. En hij had het ook over hun 25-jarige bestaan.
{mp3}vangeelengasten/cultureelseizoendewerft{/mp3}

Nadine Laeremans, schepen van toerisme, stadsanimatie & evenementen, blikte vooruit naar volgend jaar, wanneer in mei weer de vijfjaarlijkse Dimpnadagen gehouden worden.
{mp3}vangeelengasten/dimpnadagen2020{/mp3}

Het is precies 75 jaar geleden dat Geel bevrijd werd door de geallieerden. Hierbij werd zware slag geleverd in Ten Aard. Gorik Goris licht toe wat er precies gebeurde, en vertelt ook over de bevrijdingsfeesten die gehouden worden om die gebeurtenissen te herdenken.
{mp3}vangeelengasten/bevrijdingsfeestenWOII{/mp3}

Op de Geelse stadsgebouwen liggen meer dan 1000 zonnepanelen. Bart Julliams, schepen van klimaat en duurzaamheid, milieu en natuur, kwam dit toelichten.
{mp3}vangeelengasten/zonnepanelenstadsgebouwen{/mp3}

Robbe Verdonck van Cultuurcafé De Werft was onze gastheer, en kreeg het laatste woord.
{mp3}vangeelengasten/cafedewerft{/mp3}

Request For Dimpna – Petticoat

Petticoat kwam tijdens Request For Dimpna langs in onze tijdelijke studio op de Markt voor een gesmaakt optreden. Je kan het hier nog eens herbekijken.

Request For Dimpna, 1-2-3 mei 2015

Geel FM zamelde tijdens een marathonuitzending geld in ten voordele van de kinder- en jongerenafdeling van het OPZ Geel. 48 uur lang werden verzoekplaten gedraaid vanop de Geelse Markt.

Andy Sergeant 15/06/2014

Live performance van Andy Sergeant tijdens “100% Belgisch” @ Geel FM, 15 juni 2014.

Live performance eerste single “Taking Control” 

Live performance zomersingle “Moving Out” 

{mp3}andysergeant/Andy Sergeant – Geel FM 2014-06-15{/mp3} ↑ Beluister hier het volledige interview met Andy Sergeant + nummers “Taking Control”, “Moving out” en “Learned to Say Goodbye”. 

https://www.facebook.com/AndySergeantOfficial?fref=ts