Geel

Geel kan weer niet winnen

Verbroedering Geel zit in een diepe crisis. Na 3 speeldagen in 2de klasse staat blauw-wit alleen laatste in de klassering. Peter Maes startte met dezelfde elf die in Dessel nipt met 1-0 verloren. Geel controleerde de eerste helft maar kwam niet tot echte kansen. Toch prikte Glouftsis de bal in de 17de minuut tegen de netten, maar de goal werd terecht afgekeurd voor buitenspel. Even later was het wel raak aan de overkant. Een diepe bal komt in de voeten van Ferreira en hij geeft Olieslagers het nakijken. In een bitsige tweede helft zijn de kansen schaars. Tomsin probeert nog wel maar zijn schot wordt in twee tijden gepakt door Paul. De derde thuisnederlaag op rij dus en dat tot grote onvrede van het thuispubliek dat trainer Peter Maes met de vinger wijst. Volgende week zondag trekt Verbroedering naar KV Kortrijk. Voor Maes en de zijnen een nieuwe kans op de eerste puntenoogst. Je kan het allemaal volgen op GEEL FM in de Sportclub tussen 3 en 6!