Geel

Geel verliest derby van Dessel

Verbroedering Geel blijft na twee speeldagen in de 2de klasse punteloos. Blauw-wit verloor gisteren de derby in Dessel met nipte 1-0 cijfers. Maarten Schops, de nieuwe nummer 10 van Verbroedering, stond meteen aan de aftrap. Toch kon Geel opnieuw niet winnen. De schaarse kansen die er kwamen werden gemist en het zat ook niet mee toen in de eerste helft een kopbal van Robin Peeters op de binnenkant van de paal belandde. In de tweede helft kwam Dessel meer opzetten met een hele resem hoekschoppen als gevolg. Uit één van die stilstaande fases kon Geudens de enigzins gevleide 1-0 op het bord prikken. Geel probeerde in de slotfase nog via een hard schot van Tomsin maar doelman Heilmann bracht redding. Door de nederlaag staat Geel nu 18de en laatste in het klassement. Zaterdag moet er dus op eigen veld absoluut gewonnen worden van SK Ronse.