Oproep tot getuigen

´´Het parket en de politiediensten werken samen met de regionale TV- zender RTV in de provincie Antwerpen om drie dieven te ontmaskeren. Het onbekende trio slaagde erin 14 digitale fotocamera´s te stelen in een computerzaak in Geel. De beelden van de bewakingscamera worden vanavond getoond op RTV, en kan u ook bekijken op www.politie.be in de rubriek opsporingen/getuigen gezocht. Op woensdag 30 juni jongstleden kreeg de uitbater van ´´´´Chameleon Computers´´´´ aan de Antwerpsesteenweg in Geel kort na de middag drie onbekende mannen over de vloer. Terwijl één van hen de zaakvoerder om uitleg vroeg, gingen zijn 2 kompanen er vandoor met 14 digitale fotocamera´s.De diefstal werd kort daarop vastgesteld en bleek netjes geregistreerd door een bewakingscamera. De daders zijn 3 slank gebouwde mannen, vermoedelijk van Oost-Europese origine. De eerste man die de zaakvoerder om uitleg vroeg, is de oudste, vermoedelijk tussen 40 en 50 jaar oud. Hij sprak Nederlands met een Duits accent en droeg een zonnebril. Hij heeft voorhoofdskaalheid en ingevallen wangen. Hij droeg een blauw hemd met korte mouwen boven een zwart onderhemd en hield zijn vest in zijn hand. De tweede en jongste van het trio is tussen 20 en 30 jaar oud. Hij heeft kort donker haar en droeg een blouson, een jeans en sportschoenen. De derde is tussen 30 en 40 jaar oud. Hij heeft kort donker haar en droeg een licht geruit hemd onder een lederen vest en een jeansbroek. Het parket van Turnhout vraagt uw hulp om de daders te identificeren. Was u getuige van de feiten of herkent u de drie mannen, gelieve dan contact te willen opnemen met de politie via het gratis nummer 0800 91.119 of een politiepost naar keuze.´´