Geel

Geel verslaat nu ook Union

Verbroedering lijkt niet meer te stuiten. Ook de 9de overwinning op rij is een feit en mag historisch genoemd worden. Geel won gisteren dus alweer, deze keer met 1-4 in Union. Toch begon Geel niet echt goed aan de partij. Nog voor de goedlachse Geelse supporters hun Brusselse wafel ophadden stond het al 1-0. Capilla kreeg te veel ruimte en zorgde voor een verassende voorsprong. Geel kon daarna geen vuist maken en mocht blij zijn dat het bij de rust maar 1-0 stond. De tweede helft begon een stuk sterker voor blauw-wit. Gloutsis, die in de plaats was gekomen van Versijp, zorgde op het uur voor de gelijkmaker. Dat was het signaal voor een dolle 10 Verbroedering-minuten. Eerst scoorde Omelianovitch, daarna Vandecauter (na mooi voorbereidend werk van Vandeweyer) en Glouftsis pikte zijn tweede van de namiddag nog mee. Zo 1-4 na een spectaculaire en beresterke tweede periode. Volgende week is er de topper tegen Antwerp. Volgens het Geelse secretariaat zijn er al zo´n 2.000 kaarten de deur uit voor de Antwerp-supporters. De eigen supporters kunnen deze week nog terecht voor kaarten in voorverkoop. Afspraak nu zaterdag om 19u30 op De Leunen! Voor reacties na Union-Geel, surf naar de fragmentenpagina!!