Geel

E.Aalst-Geel 0-0

Geel begon goed aan de partij en de eerste kans was voor Bart Vanhees, zijn kopbal ging over. Daarna verzwakte Verbroedering en de beste kansen waren voor de thuisploeg. Toch had Geel bij de rust 0-1 kunnen voor staan. Glouftsis trof na een knappe actie de kruising. Op het einde van de eerste helft werd kapitein Vanhees nog uitgesloten na iets te wild doorgaan op Cordier. De mannen van Peter Maes begonnen goed aan de tweede helft en de man-minder situatie bleek geen nadeel. Pogingen van Vandecauter, De Koninck en opnieuw Glouftsis werden knap gered door thuisdoelman De Corte. In de slotfase van de wedstrijd kregen beide teams nog 1 goede kans, maar beide doelmannen konden hun netten schoon houden. En zo eindigde de wedstrijd hoe ze begon.