Geel

Geel verliest alweer op de Leunen

Verbroedering Geel is ziek. De voorbije 4 partijen wist Geel niet te winnen. En ook afgelopen zaterdag lukte het niet thuis tegen Virton. Geel verloor met 1-2 maar blijft dankzij puntenverlies van Waasland en Roeselaere wel 4de in het klassement. Geel begon slap aan de partij enVirton is meteen gevaarlijk. Het schot van Favier gaat over. Even later is het dan toch raak. Na een hoekschop blijft de bal in het Geelse doelgebied hangen en Wiggers maakt er met dekop 0-1 van. Meteen het sein voor de bezoekers om massaal naar achter te kruipen. Blauw-wit heeft wel het meeste balbezit maar de acties dragen niet verder dan de tot ver voor de 16. Eén keer is Geel toch gevaarlijk. Versyp kan de bal meepikken en trapt op doel maar zijn schot wordt nog afgeblokt door een Waalse voet. Op het half uur komt Geel goed weg. Een doorgroken Cocquelait trapt de bal na een knappe actie op de paal. In de 2de helft moesten Robbe Claes en David Vandecauter voor beterschap zorgen bij Geel, maar al snel leek de wedstrijd beslist. Wigeers scoort na een betwiste buitenspelfase zijn 2de van de avond. 0-2 en boeken dicht voor de thuisploeg. Toch flakkert de hoop bij de supporters nog 1 keer op. Na een vrije trap van uitblinker Vandecauter kan Mellemans binnenkoppen. 1-2. Maar Geel kan geen vuist meer maken en verliest zo opnieuw in eigen huis.