Geel

Geel-Kortrijk 2-0

De wedstrijd begint zwak met heel veel middenveldspel. Pas na een half uur noteren we een eerste kans. Omelianovitch kopt de bal staalhard naast. Vlak voor de pauze komt de thuisploeg op voorsprong.Omlianovitch speelt de bal naar Robin Peeters en die lobt de uitgekomen Vandeputte. 1-0 Na de rust is Geel de betere ploeg. Glouftsis wordt de diepte in gestuurd, passeert Vandeputte maar de bal wordt op de lijn nog gekeerd. Even later is het dan toch raak voor de Griek. Na een knappe actie plaatst hij het leer in de verste hoek en Geel op een comfortabele 2-0 voorsprong. Bij de actie raakt de Griek wel geblesseerd en moet van het veld. Later blijkt dat hij een kuitbeenbreuk heeft en zeker 2 maanden aan de kant zal moeten blijven. Toch komt de overwinning van de Kempenaars niet meer in gevaar. De Koninck mist nog een unieke kans op 3-0 maar Geel wint dus nog is op De Leunen en dat was al van 9 oktober vorig jaar geleden. Volgende week trekken Maes en zijn spelers naar Tubeke.