Geel

Geel-Eupen 1-0

Geel heeft zaterdag op de Leunen nipt gewonnen van Eupen. Daelemans zorgde 2 minuten voor tijd voor het enige doelpunt van de wedstrijd. In een saaie eerste helft zien we slechts 2 goeie kansen. Na een te korte terugspeelbal van Dello kan Voskoboinikov aanleggen maar Olieslagers red. In de rebound gaat de lob van Oussalah net naast. Vlak voor de koffie kopt Daelemans nog op de deklat. 0-0 is dus een logische russtand. Geel begint de 2de helft met Janssen in de plaats van Coveliers en kan iets meer druk naar voren zetten. Toch is het wachten tot in de 88ste minuut op een doelpunt. De Koninck zwiept de bal in de Eupense zestien en Daelemans kopt deze keer perfect in de winkelhaak, 1-0. Blauw-wit blijft na deze overwinning op een knappe 2de plaats in de rangschikking. Volgende week trekt Geel naar Wezet. Die wedstrijd kan je zondag, naar goede gewoonte, weer volgen op GEEL FM in de Sportclub tussen 3 en 6.