Geel

Geel-trainer Maes krijgt sanctie

De trainer van tweedeklasser Verbroedering Geel Peter Maes is voor zijn uitlatingen tijdens de wedstrijd Hamme-Geel door het Sportcomité geschorst van 23 maart tot 6 april. Maes uitte zijn ongenoegen over de leiding tijdens de competitiewedstrijd op 23 februari dit jaar. Bovendien moet de trainer ook nog is een boete betalen van 200 euro. Concreet zal Maes niet op de bank zitten tijdens Antwerp-Geel en waarschijnlijk ook niet tijdens de uitgestelde wedstrijd Visé-Geel. Voor die partij is er nog steeds geen nieuwe datum. Vigor Hamme diende bij datzelfde Sportcomité ook een offerte van 250 euro in voor een beschadigde kleedkamerdeur. Enkele Geel-spelers zouden na de wedstrijd hun frustraties op de deur uitgewerkt hebben. Het Sportcomité vond dat er niet voldoende bewijzen waren en wuifde de klacht weg. Voor de beschadigde afrasteringen werd geen schadeclaim ingediend.