Overval nachtwinkel Pas

In de nacht van woensdag op donderdag hebben 3 mannen een nachtwinkel op de Pas in Geel overvallen. Ze bedreigden de uitbater met een honkbalknuppel, knevelden hem met tape en legden hem in een achterkamertje. De dieven hadden het op sigaretten en telefoonkaarten gemunt. Op het ogenblik dat 2 overvallers in het achterkamertje zaten met de uitbater, kwam een klant de zaak binnen. De 3de overvaller deed alsof hij de uitbater was, de klant deed alsof hij niets opmerkte. Toen hij buitenkwam, verwittigde hij meteen de politie en kon heel wat gegevens van de wagen doorspelen. Een aantal politieteams waren in de buurt bezig met een anti- inbraakactie en waren dus snel ter plaatse. De politie merkte de wagen op de E313 richting Antwerpen op en achtervolgden hem. In Antwerpen kon de wagen klem worden gereden. 2 overvallers wisten te vluchten, 2 anderen konden worden ingerekend.