Geel

Geel-Waasland 1-1

Tweedeklasser Verbroedering Geel is op de 2de speeldag van de eindronde niet verder gekomen dan een 1-1 gelijkspel tegen Red Star Waasland. Roeselare won op het veld van Antwerp en blijft aan de leiding in de nacompetitie. Verbroedering start erg goed. Al na 10 minuten schiet Schops de bal over. Even later zien we een knappe individuele actie van Omelianovitch. De Oekraïner komt alleen voor doelman Hofman maar kan net niet besluiten. Geel blijft drukken maar het is Waasland dat scoort na een misverstand in de verdediging. Geel is niet onder de indruk en 5 minuten voor rust kopt Daelemans op voorzet van Slechten de 1-1 ruststand op het bord. Ook in de 2de helft staat er maar 1 ploeg op het veld en dat is Verbroedering Geel. Maar de thuisploeg kent pech: schietkansen voor Daelemans, Glouftsis, Janssen en Tomsin gaan over of belanden tegen het doelkader. Zo eindigt de partij op 1-1.