Opschudding op De Leunen

Het lijkt erop dat tweedeklasser Verbroedering Geel volgend seizoen met een bijna volledig nieuwe kern en bestuur zal werken. De nieuwe Chinese investeerder riep woensdagavond alle spelers, trainers en bestuursleden samen voor een mededeling. De Chinees liet in een nooit gehoorde toespraak weten dat alle spelers die einde contract zijn de club met onmiddellijke ingang moeten verlaten. Volgens hem komt er volgend seizoen een flink opgepoetste kern van 25 spelers. Eén kernspeler van dit seizoen zou een contractverlenging krijgen en de 11 jongens die nog een contract hebben mogen ook blijven. Trainer Peter Maes verliet samen met de technische staf en alle spelers meteen de zaal na deze krasse uitspraken. Huidig voorzitter Vic Keersmaekers was niet bereikbaar voor commentaar.