Lichaam Rik Peeters gevonden

Vrijdagochtend omstreeks 7 uur werd het levenloze lichaam van Rik Peeters teruggevonden. Een voorbijganger merkte het lichaam op in het Albertkanaal, 1 kilometer stroomopwaarts van de brug van Stelen. De brandweer van Geel heeft het stoffelijk overschot uit het water gehaald. Vermits het lichaam geen uitwendige kwetsuren vertoonde wordt kwaadwillig opzet voorlopig uitgesloten. Een autopsie moet hier nog uitsluitsel over geven. Het lichaam werd opgemerkt door een voorbijganger die tot de vriendenkring van het slachtoffer behoorde. De familie werd op de hoogte gebracht en krijgt bijstand van de sociale dienst van de politie. De juiste omstandigheden van de verdwijning worden nog verder onderzocht door de recherche van de lokale politie. De 20-jarige Gelenaar verdween vorig weekend. Er was onmiddellijk sprake van een onrustwekkende verdwijning. (foto: www.bluewhite-army.be)