Verbroedering in spanning

Vandaag behandelt de evocatiecommissie van de voetbalbond de zaak Waasland- Poorters-Geel. Geel ging in evocatie na een veroordeling tot degradatie van de beroepscommissie. De commissie moet zich uitspreken over de vraag of zij zelf, aangesteld door het Uitvoerend Comité en voorzitter Peeters, objectief kan oordelen. Peeters zelf pakte immers uit met uitspraken ten nadele van Geel. Gaat de commissie toch door met de procedure, dan volgen de pleidooien van beide partijen. Op het veld van Hamme speelt Geel vandaag de 4de wedstrijd van de eindronde. In de andere wedstrijd staat Lierse tegenover United. Geel moet winnen op Hamme om de kansen op eindwinst gaaf te houden. Van Diepenbeeck blijft afwezig met een zware enkelblessure. Mellemans is geschorst, maar Vanhees is weer beschikbaar. Zijn schorsing is voorbij. Peter Maes, trainer van tweedeklasser Geel, wisselde in de voorbije dagen zijn trainingsarbeid af met cursuswerk. Hij volgt immers een versnelde Pro License-cursus. Dit diploma is vereist om in 1ste klasse aan de slag te kunnen gaan. Deze wedstrijd kan u live volgen op Geel FM (FM 107) en op deze website via de live-stream.