GeelKasterleeMol

De Martelaere snelste loper in Geel-Larum

Johan De Martelaere uit Mol heeft zaterdag de KWB-kermisjogging over 13,2 km in Geel Larum gewonnen in 45 minuten en 52 seconden. Hij liep ruim een minuut sneller dan de Gelenaar Wilfried Wuyts. Geert Mathyssen uit Oevel eindigde 3de. De Geelse Chantal Vandecraen was de snelste vrouw in 1u 07 minuten en 40 seconden. Stefan Van Rillaer uit Tremelo won in Larum de 8,8 km van de kermisjogging in 32 minuten en 11 seconden. Hij haalde het van Luc Van Wolputte uit Westerlo en Peter Nuyts uit Olen. De Balense Myriam Bruyninckx was de snelste vrouw over de 8,8 km in 39 minuten en 28 seconden, vóór de Geelse Marleen Schellens en Ine Van de Perre uit Kasterlee. Kris Vancauwenbergh uit Halen en Petra Mertens uit Voortkapel wonnen de 4,4 km.