Jong VLD vraag duidelijkheid omtrend Cultuurcafe

Voor het nieuwe cultuurcafe ´De Halle´ op de Markt in Geel werd een vacature uitgeschreven voor keukenpersoneel. Volgens Jong VLD Geel komt de stad hiermee de afspraken die ze maakte met de bestaande horecazaken op de markt niet na. Er zouden namelijk enkel dranken mogen geserveerd worden, en geen bereide gerechten. De vacature voor keukenpersoneel doet echter anders vermoeden, waardoor een bestuurslid van Jong VLD contact nam met de toekomstige uitbater. Volgens hem zouden er gerechten zoals croque monsieur en pizza geserveerd worden. Volgens schepen van cultuur Luc Stevens worden de gemaakte afspraken wel nagekomen, vermits in de overeenkomst met de uitbater staat dat er geen bereide gerechten mogen geserveerd worden. De aangeboden gerechten zouden eerder onder de noemer snacks vallen. De keuken in de Halle zou hier ook niet op voorzien zijn. Hij benadrukt ook dat het om keukenpersoneel gaat, en niet om een kok.