GeelWesterlo

Verkeersproblemen Geel-Punt

Op donderdag 24, vrijdag, 25 en mogelijk ook zaterdag, 26 augustus vinden er werken plaats in de omgeving van de afrit 23 GEEL-WEST van de E 313. Op de Snelwegstraat worden werken uitgevoerd ter hoogte van de brug over het Albertkanaal. Het verkeer in de richting van Geel moet er over één rijstrook en verloopt moeizaam. Het verkeer, komende van Geel in de richting van de E 313 of Westerlo moet volledig worden omgeleid via Olen. Daarnaast wordt ook het wegdek vernieuwd op de Grote Steenweg. Het verkeer in beide richtingen moet er over één rijstrook. De politie gaat ervan uit dat er grote verkeersopstoppingen gaan ontstaan op de E 313, de Grote Steenweg en de Snelwegstraat, en raadt aan om donderdag en vrijdag de afrit 23 GEEL-WEST uit beide richtingen te vermijden.