Poiel volledig afgesloten vanaf 29 maart

Om de verkeersveiligheid t.h.v. de werkzaamheden aan de rotonde Antwerpseweg-Ring in Geel te garanderen, worden ingrijpende maatregelen doorgevoerd. Vanaf donderdag 29 maart wordt Poiel langs weerszijden van de ring volledig afgesloten voor alle verkeer. Deze maatregel drong zich op omdat weggebruikers de Ring dwars bleven oversteken, ondaks het verbod. Vanaf donderdag is het onmogelijk om vanuit Poiel de Ring op te rijden en te dwarsen of Poiel vanaf de Ring te bereiken. Ook bewoners kunnen hun straat enkel via Waaiburg of Antwerpseweg bereiken en uitrijden. Aangepaste signalisatie zal de wijziging in de verkeerssituatie duidelijk aangeven. Bestuurders die vanuit het centrum via Poiel richting Ring reden, volgen vanaf nu best de Dr. Peetersstraat om dan via Drijhoek of Elsum en Larumseweg de Ring te bereiken.