Hamish & Flamish hoofdact op Dorpsfeesten Larum

Zoals elk jaar vinden ook weer dit jaar de Dorpsfeesten van Larum plaats. Deze elfde editie belooft weer één groot feest te worden, want niemand minder dan ´Hamish & Flamish´ staan dit jaar op het middagprogramma. Deze “vreemde vogels” brengen hun theater voorstelling “Replay of the secret garden”. Met dit programma hebben ze talloze prijzen gewonnen op veel plaatsen in binnen en buitenland. Een show met alle ingrediënten van echt straattheater pure sang, niet te missen. De groene omgeving rond het dorpsplein is tevens het gedroomde decor voor Hamish en Flamish om je mee te nemen in hun wereld vol ongeremd tuinplezier. Ze brengen je daarbij een 45 minuten durend spektakel met waanzinnige evenwichtskunsten, jongleeracts en acrobatie doorspekt met absurde en zelfrelativerende humor. Hier bovenop sluiten ze af met een spetterende en spannende finale. Naast Hamish & Flamish zullen er tevens andere spetterende optredens gegeven worden, die zeker ook te smaken zijn. Website Hamish & Flamish Meer info omtrent het programma van de Dorpsfeesten in de Infokrant