Geel

Geel-Doornik 0-1

Verbroedering Geel heeft de openingswedstrijd in 2de klasse verloren. Het ging op eigen veld met 0-1 onderuit tegen Doornik. Geel had in de beginfase het meeste balbezit maar de kansen waren schaars. Op een zeldzame tegenprik van de bezoekers was het meteen raak. Sissoko liet de bal knullig door en Moustaid tikte makkelijk de 0-1 binnen. Jusic kwam wat later 2 keer dicht bij de gelijkmaker maar Delwarte redde evenveel keer knap. Geel probeerde na de rust om de druk op te voeren, maat het onrbrak de thuisploeg aan creativiteit. De enige echte kans kwam er via Steurs die na geharrewar in de defensie naast kopte. Doonik kreeg enkele minuten voor tijd nog de beste kans. Invaller Brisset kopte de bal op de deklat. Het bleef 0-1. Er is duidelijk nog werk aan de winkel voor trainer Geert Persoons. Mogelijk wordt de kern ook nog aangevuld met 2 of 3 extra spelers.