GeelLaakdalMeerhout

Grote enquête Geelse politie

De Geelse politie start met een grote enquête op haar website politiezonegeel.be. De resultaten zullen de basis vormen van het nieuw zonaal veiligheidsplan voor de periode 2009-2012. Daarin wordt bepaalt aan welke zaken het korps, behalve de dagdagelijkse werking, de komende 3 jaar extra aandacht zal besteden. De krachtlijnen van het vorige plan waren verkeer, diefstallen, overlast en drugs. Elke inwoner van Geel, Meerhout of Laakdal kan de vragenlijst nog tot eind dit jaar invullen op het internet. Wie geen internetverbinding heeft, krijgt op aanvraag een exemplaar toegestuurd. Naast de enquête organiseert het korps in de loop van het najaar ook een overleg met de inwoners. Wie daar zijn of haar zegje wil doen, kan zich inschrijven via bap@politiezonegeel.be of belt 014/56.47.29.