Geel

Charleroi-Geel 3-1

In tweede klasse verloor Geel van Charleroi. De wedstrijd begon nochthans goed voor Geel. Oostvogels scoorde immers al in de 3de minuut. Geel moest echter al snel de gelijkmaker via Arunina incasseren en even later trapte Stilmant een strafschop binnen. Jusic miste nog voor de pauze goede kansen op de 2-2. Na de pauze zorgde Geel voor druk, mikte Van Mieghem op de paal, maar was het thuisspeler Rouani die de eindcijfers vastlegde. Geel verdiende de nederlaag niet. Het werd op achterstand geplaatst door een scheidsrechterlijke fout. Een tackle van Domien Leys buiten de strafschopzone werd als foutief beoordeeld. Bovendien ging de bal op de stip. Leys werd uitgesloten en Charleroi klom op voorsprong. Geel moest nog 70 minuten met 10 spelen en kon de nederlaag niet vermijden.