GeelMeerhout

Verbroedering Geel-Meerhout in de maak (2)

Woensdagavond werd de nieuwe club Verbroedering Meerhout-Geel voorgesteld. Vierdeklasser Meerhout wordt versterkt door enkele bestuurders-sponsors van Geel. De club wil sterker worden en naar de 3de klasse promoveren. Het is de bedoeling om op termijn een vaste waarde in tweede klasse te worden. De nieuwe club Meerhout-Geel wil in het Geelse Leunenstadion voetballen. Voorlopig zijn de gemeente Geel en enkele privé-investeerders eigendom van de tribunes. Er zijn dus belangrijke onderhandelingen op til. Zolang er geen overeenkomst is, zal Geel-Meerhout in het Meerhoutse Kattenstadion voetballen. Met het oprichten van deze samenwerking wil Bestuurslid Jan Tormans ook een signaal geven, en de samenwerking met Wadi Degla tegengaan. Volgens hem zou de Egyptische investeringsmaatschappij het Geelse voetbal willen opdoeken om meer supporters naar Lierse te krijgen.