Meerhout

12 op 12 voor VGM

Verbroedering Geel-Meerhout blijft na 4 speeldagen aan kop van het klassement in 4 C. Het boekte een 2-0 zege tegen een sterk Leopoldsburg. In een kansarme eerste periode opende Van Aerschot de score. Hij kopte een voorzet vanop rechts binnen. 1-0 was meteen ook de ruststand. Halfweg de 2de helft kreeg Leopoldsburg een strafschop. Billigan zette die om maar omdat er een ploegmaat te snel kwam ingelopen, moest hij de strafschop hernemen. Billigan koos dezelfde hoek en VGM-doelman Schurmans (FOTO) redde knap. Bezoeker Vreven kreeg vlak na de fase nog een 2de keer geel na protest. Met een mannetje meer begon VGM relaxer te voetballen en 10 minuten voor tijd knalde Heymans de 2-0 eindstand voorbij Thijs. Volgende week verdedigt VGM zijn leiderspositie op het veld van Zwarte Leeuw.