Meerhout

VGM wint met het kleinste verschil van Wielsbeke

Zaterdagavond ontving Verbroedering Geel-Meerhout de hekkensluiter uit de derde voetbalklasse A, Wielsbeke. De wedstrijd ging later van start omdat de spelersbus van Wielsbeke onderweg vertraging had opgelopen. Even werd zelfs gevreesd voor forfaitcijfers, maar uiteindelijk ging de wedstrijd met zo´n kwartier vertraging van start. Op een moeilijk te bespelen veld viel er in de eerste helft één doelpunt, Robby Van de Weyer zette de 1-0 op het bord. Na de rust vielen er ook nog enkele kansen te noteren, maar het bleef 1-0. Drie belangrijke punten dus voor VGM, dat volgende zaterdag de leider in de stand ontvangt. Eendracht Aalst zal het dus moeten opnemen tegen een VGM dat een sterke 12 op 12-reeks neerzette.