Meerhout

VGM wint op Ronse

Verbroedering Geel-Meerhout won haar inhaalwedstrijd in en tegen Ronse. Smeets scoorde immers al in de 2de minuut. Het begon er na een half uur nog beter uit te zien voor VGM toen een thuisspeler uitgesloten werd. Ronse moest in de loop van de 2de helft zelfs met 9 verder toen een 2de speler van Ronse tegen rood aankeek. Geel-Meerhout miste echter wel de kansen om het verschil groter te maken. Enkele minuten voor het einde van de partij Ronse – VGM moest David Vandecauter geblesseerd het veld verlaten, na een zware tackle van een thuisspeler. Vandecauter liep een knieblessure op. VGM won met 0-1 en staat 7de in het klassement. Volgende zondag speelt VGM uit tegen Koksijde. Je kan deze wedstrijd eveneens beluisteren bij Geel FM en dit vanaf 15u.