Mol

Overwegen afgesloten voor alle verkeer

?De overweg van de Postelweg (gewestweg N136 richting Postel) is afgesloten voor alle verkeer van woensdagochtend 18 mei tot vrijdagavond 27 mei. Fietsers en voetgangers zullen de overweg met de nodige voorzichtigheid wel kunnen kruisen, behalve in het weekend van 21 en 22 mei. De omleiding verloopt via de Zuiderring (Mol) – Molderdijk (Mol) – Molsesteenweg (Balen) – Vaartstraat (Balen) – Kerkstraat (Balen) en Rijsbergdijk (Balen). Gelieve deze omleiding te volgen, want het autoverkeer kan onder geen beding de werken passeren.


Werkschema Postelweg


Van woensdag 18 mei tot vrijdag 20 mei wordt de overwegbekleding uitgebroken en worden voorbereidende werken uitgevoerd.


Tijdens het weekend van 21 en 22 mei wordt het spoor volledig vernieuwd (zowel overdag als ’s nachts). Hierdoor kunnen ook geen fietsers of voetgangers passeren om veiligheidsredenen.


Van maandag 23 mei tot vrijdag 27 mei wordt de overweg volledig afgewerkt en wordt de opgebroken wegenis rond de overweg opnieuw aangelegd.


De overweg van de Voortstraat (industriezone Berkebossen) zal afgesloten zijn voor alle verkeer van vrijdagavond 20 mei tot en met dinsdagochtend 24 mei. Deze overweg is ook volledig afgesloten voor fietsers en voetgangers.


In de weekends van 21 – 22 en 28 – 29 mei rijden er door de werken geen treinen tussen Mol en Neerpelt. Vervangbussen worden voorzien. Meer informatie hangt uit in het treinstation. Infrabel is zich bewust van de hinder die deze werf veroorzaakt en staan tot ter beschikking om vragen te beantwoorden op het gratis nummer 0800/55 000 (elke dag van 7u tot 22u) of op het e-mailadres info.projecten@infrabel.be.