Geel

GP stad Geel maandag

Maandag wordt met de beloftenklassieker GP Stad Geel opnieuw een manche voor de Topcompetie gereden. De voorbije 3 jaar won met Timothy Dupont, Jens Keukeleire en Joeri Clauwaert telkens een sterke renner de GP Stad Geel. Olivier Pardini voert de tussenstand van de huidige Topcompetitie aan, vóór Joeri Calleeuw en Jonas Van Genechten. Deze laatste won dit jaar al de Kattekoers.


E?r gelden enkele verkeersmaatregelen tijdens de wedstrijd maandag :


Er geldt volledig verkeer- en parkeerverbod in volgende straten of gedeelten van straten: vanaf 7u00 tot 17u30: Dr V.d. Perrestraat vanaf Heistraat tot aan kruispunt met de Vinkenstraat en Helleblok vanaf 10u00 tot 17u30: Dr V.d. Perrestraat, op het gedeelte tussen Katersberg en Vinkenstr./Helleblok


Er geldt volledig parkeerverbod in de volgende straten of gedeelten:


vanaf 07u00 tot 17u30: Heistraat, op het gedeelte tussen Dr V.d. Perrestraat en Katersberg


vanaf 10u00 tot 17u30: Katersberg, op het gedeelte tussen Dr V.d. Perrestraat en Heistraat


vanaf 12u00 tot 17u30: Holven vanaf Dr V.d. Perrestraat tot aan kruispunt met de Merelstraat Heistraat vanaf de Katersberg tot aan het kruispunt met de Roshoevendijk Roshoevendijk Sasachtweg Oude Tongelseweg Gooreind, op het gedeelte begrepen tussen Kruisendonk en de Oude Tongelseweg Heuvel Binnenhoeven Ganzenstraat vanaf Rauwelkoven tot aan het kruispunt met de Binnenhoeven.


Rauwelkoven op het gedeelte begrepen tussen de Groenstraat en de Ganzenstraat Groenstraat op het gedeelte begrepen tussen de Zandhoefstraat en Rauwelkoven Zandhoefstraat op het gedeelte begrepen tussen de Groenstraat en de Gasstraat.?