Laakdal

Speelpleinwerking in Laakdal

De jeugddienst van Laakdal organiseert voor de 4de zomer op rij hun speelpleinwerking. Op 12 juli openen ze de deuren voor de kinderen van het lager onderwijs. De kinderen met een beperking zijn welkom van 18 t.e.m. 22 juli en van 16 t.e.m. 19 augustus. De kleuters worden verwacht van 18 t.e.m. 29 juli. Een dag op het speelplein kost 5 euro, een halve dag 2.50 euro. Voor wie 3 kinderen of meer naar het speelplein stuurt, is er een maximumbedrag van 12,5 euro. Voor een uitstap kost een dag op het speelplein ietsje meer, afhankelijk van de uitstap. Het speelplein opent zijn deuren aan de sporthal in Veerle om 8 uur en sluit de deuren om 17 uur. De activiteiten gaan door tussen 9 en 12 uur en 13 en 16 uur. Ook de tienerwerking die vorig jaar werd opgestart, gaat dit jaar weer door. Elke tiener vanaf 12 jaar t.e.m. 16 jaar kan zich inschrijven voor deze activiteiten. Meer info vind je op www.jeugddienstlaakdal.be of op de jeugddienst: tel. 0473 60 88 00, jeugd@laakdal.be