GeelKasterleeMeerhout

Geel blijft bereikbaar ondanks de werken

Geel blijft bereikbaar ondanks de samenloop van de heraanleg van de Markt en de werken in het kader van de Noord-Zuid verbinding in de Kempen. Ook aan parkeergelegenheid in het centrum is geen gebrek. De voorbije weken zijn heel wat werken opgestart. In het centrum wordt de Markt heraangelegd en op de invalswegen en Ring worden kruispunten heringericht om de verkeersstromen ten gevolge van de aanleg van de Noord-Zuid Kempen op te vangen.


We zetten het nog eens op een rij :


Vanuit Mol en Meerhout kom je via Rijn, Gasthuisstraat en Diestseweg tot bij de gratis parking aan de Pas.


Wie van Geel-Oost komt blijft best parallel langs de autosnelweg rijden via de Amocolaan. Aan de rotonde ga je rechts via Koning Albertstraat en Stelenseweg naar de Pas.


Vanaf afrit Geel-West neem je de aangeduide route via Snelwegstraat en Antwerpseweg tot de Pas.


Komende vanuit Herentals volg je aan Prima-Lux de omleidingsroute via Aarschotsesteenweg en Industrielaan/Nijverheidsstraat tot op de Snelwegstraat. Deze omleiding blijft zolang het kruispunt Antwerpseweg-Herentalseweg in Geel-Punt afgesloten is.


Komende vanuit de richting Turnhout/Kasterlee neem je de Dr. Van de Perrestraat en Stationsstraat om Geel-centrum te bereiken de parkings aan De Werft en het Station.


Er is voldoende parkeergelegenheid. Op de parking aan de Pas is er gratis parkeergelegenheid voor onbeperkte duur. Deze parking is bereikbaar via Diestseweg, Pas en Fehrenbachstraat. Op de tijdelijke parking achter de openbare bibliotheek, Grote Werft en Nieuwstraat kan je twee uur gratis parkeren met parkeerschijf. De parkeerplaatsen t.h.v. Palingstraat/Werft zijn betalend. Op dinsdag en zaterdag zijn de parkings Werft niet beschikbaar wegens markten. Op zaterdag is de speelplaats van het St. Aloysiusinstituut (Diestseweg) beschikbaar om te parkeren?.